Boka rum här!

Ring och boka 070-239 16 61

Våra rum är personligt inredda och varierar i storlek.

Sörbygården Bed & Breakfast

Våra rum är personligt inredda och varierar i storlek. Duschar och toaletter finns strax intill rummen. Morgonrockar finns att låna i alla sovrum. Sänglinne, handdukar och frukostbuffé ingår alltid och det är självklart bäddat och klart när ni kommer. Wi-fi (för tillfället adsl i avvaktan på fiber) finns i allmänna utrymmen och är kostnadsfritt. Goda parkeringsmöjligheter på gården. För allas trevnad är det rökfritt inomhus. Se våra boknings- och boenderegler.

Priserna kan variera vid hög/lågsäsong och vid evenemang.

Enkelrum eller mindre tvåbäddsrum

I enkelrummen finns säng och i en del rum även fåtölj, byrå eller skrivbord. Rummet är endast avsett för en person i enkelsäng. Duschar och toaletter finns strax intill rummen.
Pris:
690 kr/dygn inkl. sänglinne, handdukar, lån av morgonrock samt frukostbuffé.

I de mindre tvåbäddsrummen ingår två enkelsängar. Duschar och toaletter finns strax intill rummen.
Pris:
845 kr/dygn inkl. sänglinne, handdukar, lån av morgonrock samt frukostbuffé.

Är du Pilgrim och vandrar längs S:t Olavsleden? Hör av dig till oss för information om boende, enklare middag (måste förbeställas), lunchpaket, tvättning av kläder, bagagetransport m.m.

Med reservation för prisförändringar.

Dubbelrum

I dubbelrummen ingår antingen två enkelsängar eller en dubbelsäng. Byrå, fåtölj eller skrivbord finns på rummen. I en del rum finns TV. Duschar och toaletter finns strax intill rummen.

Pris: 945 kr/dygn inkl. sänglinne, handdukar, lån av morgonrock samt frukostbuffé.

Med reservation för prisförändringar.

Familjerum

I familjerummet finns en dubbelsäng, en enkelsäng i sovalkov samt en bäddsoffa som möjliggör boende för totalt fyra personer. Liten garderob, skrivbord, byråer och TV finns. Duschar och toaletter finns strax intill rummen.

Pris: 1390 kr/dygn inkl. sänglinne, handdukar, lån av morgonrock samt frukostbuffé.

Med reservation för prisförändringar.

Härbret

I härbret finns en bädd för två personer i en utdragbar bäddsoffa i allrum och två bäddar på sovloftet. Boendet i härbret möjliggör ett självhushåll med enklare trinettkök, dock utan fläkt och ugn. Micro och två kokplattor samt kyl finns. Observera att dusch och wc finns i gemensamma utrymmen i huvudbyggnaden. Frukostbuffé kan erbjudas i huvudbyggnaden mot en avgift.

Pris: 1190 kr/dygn eller 4990 kr/vecka inkl. sänglinne och handdukar.

Med reservation för prisförändringar.

Följ oss i sociala medier!