Boka rum här!

Ring och boka 070-239 16 61

Våra rum är personligt inredda och varierar i storlek.

Sörbygården Bed & Breakfast

Våra rum är personligt inredda och varierar i storlek. Duschar och toaletter finns strax intill rummen. Morgonrockar finns att låna i alla sovrum. Sänglinne och handdukar ingår och det är självklart bäddat och klart när ni kommer. Bokar du via hemsidan ingår alltid frukost. Varje gäst eller sällskap får en egen frukostbricka. Wi-fi finns i alla rum och i allmänna utrymmen och är kostnadsfritt. Goda parkeringsmöjligheter på gården. För allas trevnad är det rökfritt inomhus. Se våra boknings- och boenderegler.

Priserna kan variera vid hög/lågsäsong och vid evenemang.

Enkelrum

I enkelrummen finns säng och i en del rum även fåtölj/stol, byrå eller skrivbord. Rummet är endast avsett för en person i enkelsäng. Duschar och toaletter finns strax intill rummen.
Pris:
690 kr/dygn inkl. sänglinne, handdukar, lån av morgonrock samt frukost.

Är du Pilgrim och vandrar längs S:t Olavsleden? Hör av dig till oss för information om boende, middag (måste förbeställas), lunchpaket, tvättning av kläder, bagagetransport m.m.

Med reservation för prisförändringar.

 

Dubbelrum

I dubbelrummen ingår antingen två enkelsängar eller en dubbelsäng. Byrå, fåtöljer/stolar eller skrivbord finns på rummen. Duschar och toaletter finns strax intill rummen.

Pris: 895 kr/dygn inkl. sänglinne, handdukar, lån av morgonrock samt frukost.

Med reservation för prisförändringar.

 

 

 

Familjerum

I familjerummet finns en dubbelsäng, en enkelsäng i sovalkov samt en bäddsoffa som möjliggör boende för totalt fyra personer (max 3 vuxna). Duschar och toaletter finns strax intill rummen.

Pris: 1390 kr/dygn inkl. sänglinne, handdukar, lån av morgonrock samt frukost.

Med reservation för prisförändringar.

 

 

Härbret

I härbret finns en bädd för två personer i en utdragbar bäddsoffa i allrum och två bäddar på ett mindre sovloft. Boendet i härbret möjliggör ett självhushåll med enklare trinettkök, dock utan fläkt och ugn. Micro, två kokplattor, kyl, kaffebryggare och vattenkokare finns. Observera att dusch och wc finns i gemensamma utrymmen i huvudbyggnaden. Frukost kan erbjudas mot en avgift.

Pris: 1290 kr/dygn eller 4990 kr/vecka inkl. sänglinne och handdukar.

Med reservation för prisförändringar.

 

Följ oss i sociala medier!