Boka rum här!

Ring och boka 070-239 16 61

Välkomna på rundvandring på gården! 


Sekelskiftesgården, trädgården och utsikten

 

Varje årstid har sin charm. Våren då allt knoppas, sommaren med grönska och fantastisk vildflora, hösten med sin jordnära färgprakt och den krispiga vintern med sagolandskap och vinteraktiviteter.

På gården finns förutom huvudbyggnaden ett härbre och en grillkåta. Från utsiktsplatsen vid kåtan ser man långvida över Storsjön mot Östersund och Frösön. Vackra solnedgångar på sommaren som färgar himlen alldeles rosa. På vintern ett upplyst Östersund likt en metropol.

 


NJUt av Skön avkoppling och härlig interiör                                                                                                    

 

På Sörbygården kan du njuta av lugnet och tystnaden. På sommaren är det underbart att sitta på altanen och njuta av vidderna och solens strålar. Kanske får du även sällskap av någon av våra gårdskatter.

Inomhus kan du slå dig ner i en fåtölj i salongen och läsa en bok, krypa upp i soffan med en kopp te eller varför inte boka bastun en kväll.

På övervåningen finns en gemensam lounge med pentry, kyl/frys, micro, kaffebryggare och vattenkokare. Spela ett spel, sitt och samspråka med andra gäster eller bara njut av den vackra utsikten mot sjön.


Gårdsköket

 

På mornarna under högsäsong dukar vi upp till frukostbuffé på vackert porslin i köket. Vid enstaka gäster under lågsäsong får varje gäst i stället en frukostkorg. Välj mellan smörgåsar, yoghurt och flingor, ägg, jos och te eller kaffe. 

Under sommaren serverar vi middag vissa kvällar. Dessa måste förbeställas. Beroende på sällskapets storlek dukar vi antingen upp i matsalen, i loungen eller i köket.

Vid konferenser eller vid förfrågan kan vi även erbjuda luncher, fika och afternoon tea.

Meddela oss eventuella allergier i god tid innan.


För mer info ring oss gärna eller skicka en förfrågan. Varmt välkomna!

Följ oss i sociala medier!